Despre noi

TOP PAVAJ constituie fundamentul esteticii, valorii si stralucirii ambientului dumneavoastra. In calitate de designer de spatii in aer liber, ne-am specializat in consultanta, astfel ca dumneavoastra sa puteti realiza propriile vise.

Grădina proprie este refugiul dumneavoastră personal. Locul în care vă retrageți pentru a vă încărca cu energie pozitivă. Oferiți-i grădinii dumneavoastră un aer unic, personal, cu ajutorul pavajelor și dalelor Semmelrock.

Împrejmuiți cu ajutorul sistemelor de garduri și decorați cu elemente de design precum treptele, palisadele și luminile din pardoselile de exterior. Toate acestea vor deveni baza estetică ce va conferi valoare și personalitate spațiului în care locuiți. Soluțiile noastre de design sunt la fel de unice precum dumneavoastră!

Calitatea și diversitatea produselor noastre, împreună cu designul sofisticat și tehnologia inovativă reprezintă principala noastră preocupare.

Capacitatea de a vă oferi consultanță profesionistă este foarte important pentru noi. În grădinile noastre expoziționale puteți descoperi exemple variate și practice de punere în operă a soluțiilor de amenajare pe care vi oferim. Vă puteți pune amprenta personală asupra spațiului în care locuiți și încercând serviciul nostru de proiectare asistată pe calculator.

Va invitam sa vizitati showroom-ul nostru situat in Soseaua Alexandriei, numarul 180, Ilfov, unde va intampinam cu o frumoasa gradina expozitionala, o adevărată sursă de inspiraţie. Veți descoperi funcționalități inedite ale pavajelor într-o varietate amețitoare de forme, culori şi lumini ambientale. O echipă de profesioniști vă va îndruma atent pașii către realizarea fiecărui proiect în parte.

Ca designeri în amenajări exterioare, ne-am specializat în a vă oferi cel mai bun suport pentru ca dumneavoastră să vă puteți amenaja spațiul într-un mod creativ și practic.

Top Pavaj este alegerea perfecta atat pentru gradina proprie cat si pentru amenajarea spatiilor comerciale. Ne mandrim cu un portofoliu deosebit, printre care si beneficiari renumiti cum ar fi : RDS & RCS, VERBAU ROMANIA, FUCHS CONDIMENTE, AGRESSIONE CONSTANTA, RADIO ZU.

Bucurați-vă de zile frumoase petrecute în grădină, alături de TOP PAVAJ !